Onze diensten

Klik hieronder op de diensten voor meer informatie. 

In ons eigen laboratorium voeren wij verschillende onderzoeken uit zoals een bloedonderzoek, microscopisch onderzoek, urine- en mestonderzoek,... 

Op deze manier wordt er sneller gediagnosticeerd en een behandeling opgestart. 

Onze praktijk beschikt over alle nodige toestellen om radiografie, echografie en endoscopie uit te voeren. Verder onderzoek is dus onmiddellijk mogelijk, indien dit nodig blijkt.

Huisdieren hebben regelmatig last van huidproblemen, de oorzaak hiervan is vaak niet evident om te bepalen. Afhankelijk van het type letsel wordt er een afdruk gemaakt of een punctie genomen, welke onmiddellijk in ons laboratorium onderzocht wordt. 

In onze speciaal aangepaste fysioruimte worden bewegingstherapie, lasertherapie en loopbandsessies aangeboden. Dit is ideaal voor dieren die revalideren van een blessure of operatie, maar ook om overgewicht aan te pakken. 

Onze praktijk is volledig uitgerust om zowel algemene, orthopedische en endoscopische chirurgie aan te bieden. Dankzij onze moderne apparatuur worden de risico's tot een minimum beperkt. 

Aan de hand van de radiografie kan uitgemaakt worden of een orthopedische ingreep nodig is. Indien dit nodig blijkt, kan u bij ons terecht voor de operatie en revalidatie van uw huisdier.  

Uw huisdier kan bij ons terecht voor een gebitsbehandeling. Dit omvat het verwijderen van tandplak en tandsteen en eventuele extractie van slechte tanden. 

U kan bij ons terecht voor fokadvies, drachtcontrole met behulp van medische beeldvorming, kunstmatige inseminatie, keizersnede, het steriel maken van uw huisdier, etc. 

Een oogletsel is steeds een spoedgeval. Wij kunnen verschillende testen uitvoeren op het oog om het probleem in te schatten. Nadien is een strikte opvolging aangeraden, zo proberen wij in te staan voor een vlot herstel.  

Uw huisdier krijgt bij ons de beste zorgen in onze uitgeruste hospitalisatie. De praktijk beschikt over een aparte ruimte voor hond en kat, op die manier proberen wij de stressfactor te minimaliseren.