Openingsuren

Sinds 1 juni 2015 werken wij enkel nog op afspraak.

De beslissing om enkel nog op afspraak te werken is genomen in het belang van dier en eigenaar.

Afspraakuren:

 

Maandag tot vrijdag: 8u30 tot 19u00

Zaterdag: 8u30 tot 11u30         

 

Ophalen van medicatie en voeding:

 

Maandag tot vrijdag : 8u30 tot 12u00  en  13u30 tot 19u00

Zaterdag: 8u30 tot 11u30

Minder stress voor dier en eigenaar

Door op afspraak te werken, verminderen we de stress voor uw huisdier die soms gepaard gaat met het lange wachten. Het samenzijn met andere dieren is niet altijd bevorderlijk voor het welzijn van uw huisdier en evenmin voor het daaropvolgend diergeneeskundig onderzoek.

Exclusieve aandacht voor uw huisdier

Door het vermijden van een overvolle en soms rumoerige wachtzaal wordt de aandacht van de dierenarts niet afgeleid door de andere patiënten, waardoor we een nog betere service kunnen verlenen aan u en uw huisdier.

Ook uw tijd is kostbaar

We begrijpen dat, in de huidige hectische maatschappij, "tijd" een kostbaar gegeven is die nuttiger kan ingevuld worden dan het lange wachten in de wachtzaal van de dierenarts.

Verminderde kans op overdracht van besmettelijke ziektes

Door het aantal wachtende en soms zieke dieren te beperken, willen we ook een mogelijke overdracht van ziektes vermijden.

Spoedgeval

Voor een spoedgeval kan u ons 7 dagen op 7, 24/24 bereiken. Ook 's nachts, in het weekend en op feestdagen zullen wij paraat staan om uw huisdier op te vangen. Vooraleer u naar de praktijk komt, neemt u best telefonisch contact op zodat we alles in gereedheid kunnen brengen om u zo goed mogelijk op te vangen. Het telefoonnummer blijft hetzelfde: 09/361 31 11 of 0475/89 05 98.