Onze diensten

Naast routinecontroles en vaccinaties bieden wij ook enkele meer specifieke diensten aan. Kijk hieronder gerust verder voor meer informatie. 

Verschillende onderzoeken kunnen uitgevoerd worden in ons eigen laboratorium. Enkele van deze onderzoeken zijn onder andere bloedonderzoek om bepaalde aandoeningen vast te stellen, microscopisch onderzoek, urine- en mestonderzoek,... 

Huisdieren hebben regelmatig last van huidproblemen, de oorzaak hiervan is vaak niet evident om te bepalen. Afhankelijk van het type letsel wordt er een afdruk gemaakt of een punctie genomen, om een diagnose te kunnen stellen en een oplossing te vinden.  

Soms is verder onderzoek vereist. Dit kan aan de hand van radiografie, echografie en endoscopie. Aangezien wij alle toestellen in de praktijk ter beschikking hebben, kunnen wij op die manier sneller een diagnose stellen en uw dier behandelen.  

In onze speciaal aangepaste fysio-ruimte worden bewegingstherapie, K-laser en loopband-sessies aangeboden. Dit is ideaal voor dieren die revalideren van een blessure of operatie, maar ook om overgewicht aan te pakken. 

Zowel algemene chirurgie, als

‚Äč