Hallo iedereen!

Ikzelf verwelkom u, samen met mijn collega-assistentes Aline en Lore, graag in de praktijk. Wij ontvangen u met plezier aan de balie. Afwisselend kunnen wij uw vragen beantwoorden, u helpen met de verkoop van voeding en/of medicatie en het allerliefst: uw huisdier verzorgen.

Sinds mijn kindertijd wou ik altijd al iets doen in de sector met dieren. Dit omdat we thuis zelf altijd huisdieren hebben gehad en er dus mee opgegroeid. Af en toe ben ik op huisbezoeken meegegaan met de veearts van de streek en hebben mijn stages ook plaatsgevonden in groepspraktijken. Het is gewoon een groot plezier om eerst en vooral een dier te zien en zelf te helpen genezen, maar daarbij ook de glimlach te ontvangen van het baasje.

Ik ben hier aan de slag gegaan in augustus 2014 als dierenartsassistente. Na mijn studies in de richting Agro- en Biotechnologie, optie Dierenzorg, had ik de beslissing genomen om te werken in een dierenartsenpraktijk. Ondertussen is het fijn om heel veel te hebben bijgeleerd en u op deze manier tips en tricks te kunnen geven. Zelf delen mijn vriend en ik het huis met twee karakterkatjes Duchess en Marie-Louise.

Indien u vragen heeft in verband met het gewicht van uw dier, help ik u maar al te graag verder. Ik sta in voor de opvolging van dieren met overgewicht.
 

Tot ziens in de praktijk!

Elisabeth Notredame